Midsummer Night Shopping in Boreft

Vrijdagavond 16 juni van 18.00 tot 22.00 uur is het extra gezellig shoppen in het centrum van Bodegraven! Tijdens deze avond zijn vele winkels geopend, zijn er rode lopers en is er vermaak en muziek!

Lucky Lot

Als je op deze avond het Lucky Lot uit het BOV bonnenboekje inlevert in de bus bij het Kaas Museum aan de Marktstraat maak je kans op leuke prijzen! Het lot is te vinden in het inmiddels bekende BOV bonnenboekje welke vanaf 14 juni op de deurmat valt in Bodegraven, Reeuwijk, Waarder, Driebruggen, Nieuwerbrug, Zwammerdam, de Meije, Nieuwkoop en Boskoop. Het boekje staat weer vol leuke aanbiedingen van vele Bodegraafse winkeliers.

De Swingende Kok

De Swingende Kok loopt niet door het dorp, maar hij danst! Met zijn leuke fornuis op wielen en opzwepende muziek zorgt de kok voor enthousiaste omstanders. Maar het gaat verder… Alle enthousiastelingen die samen met hem een dansje durven te maken, krijgen een lekkere wafel met slagroom. Geloof het of niet, maar deze originele kok krijgt het nog voor elkaar ook.

The Flageolettes

De Flageolettes spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug, pop van alle tijden, van chill naar heavy, mambo, swing, klezmer, balkan, rock&roll, reggae en nog veel meer. Kom ze bewonderen in het centrum

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp