Gratis masterclass ‘Groei en bloei in bedrijf’

Op donderdag 15 juni organiseert Afterwork Businessclub een bijeenkomst waar je geïnspireerd vandaan gaat komen.

Het bestuur van Afterwork-BC heeft Floris Koumans uitgenodigd om zijn succesvolle masterclass ‘Groei en bloei in bedrijf’ in Reeuwijk te komen geven. Voorzitter Marieke Kreuzen heeft deze masterclass eerder bijgewoond en is superenthousiast. “Het is zo gigantisch gaaf om deze masterclass mee te maken. Hier gaan heel veel ondernemers zoveel plezier aan beleven. Eigenlijk gaat het over hoe je je bedrijf in deze tijd leidt. De manier waarop Floris naar de inzet van medewerkers kijkt, is enorm inspirerend.”

De ervaring die de spreker opdeed bij het opzetten en runnen van diverse bedrijven heeft hij verpakt in een masterclass. Hiermee wil hij anderen inspireren om betekenisvol te ondernemen. “Ik ben er zo trots op dat hij bij ons zijn masterclass geeft. Hier wil je bij zijn,” stelt Marieke Kreuzen. “En we zitten ook nog op een geweldige locatie, namelijk restaurant Mercatu.” De masterclass is gratis voor leden en hun introducees. Voor niet-leden is er een aantal extra kaarten beschikbaar, dus meld je gerust aan voor de bijeenkomst die wordt gegeven op donderdag 15 juni. Inloop vanaf 16.30 uur, vanaf 17.00 uur wordt een hapje en drankje geserveerd. Om 18.00 start de masterclass. Informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst: afterwork-bc.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp