Talentvolle jeugdvechters bij Sportcentrum ReBo

Afgelopen zaterdag 3 juni is Sportcentrum ReBo met vijf jeugdvechters en een schare fans afgereisd naar Deventer voor een jeugdgala. Rishi Narain had de aftrap en heeft een hele sterke partij neergezet, ontzettend goed geluisterd naar zijn hoek en overtuigend gewonnen. Jade Koolmees was daarna aan de beurt. Na een pittige partij waarin Koolmees veel heeft moeten incasseren eindigde de wedstrijd helaas in een verlies

Yélina Jasperse was als derde en kwam niet goed in haar partij. Ondanks de druk die zij de hele wedstrijd door uitoefende en de technisch goede trappen, was het niet genoeg voor winst.

De wedstrijd eindigde toch nog met twee winnaars. Safouane Ahrazi vocht een hele sterke eerste en tweede ronde.. Hij deelde veel harde en rake trappen en stoten uit. Helaas kwam Ahrazi in de derde ronde te kort waardoor er wederom twee winnaars waren. Abdessalam Oualit mocht als laatste aantreden, hij vocht zijn eerste jeugdpartij en heeft goed gevochten. Helaas verlies, maar een mooie ervaring rijker. Al met al een hele zonnige, sportieve en succesvolle dag voor de Bodegravers. Deze jeugdvechters hebben zeker talent, dus houd ze in de gaten. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp