Helend zingen in de Hortus

Bij helend zingen maak je gebruik van trillingen die je zelf produceert. Alles in het universum bestaat uit trillingen, inclusief wijzelf, de bloemen, dieren en bomen. Zelfs als je denkt dat je niet kunt zingen, is je eigen geluid het krachtigste instrument om in verbinding te komen met de natuur en je eigen hart. Hierin ligt immers de essentie van wie je werkelijk bent. De Hortus Populus is de perfecte locatie om dit op ontspannen wijze te ervaren. Doe mee en laat je stem horen.


 

Manja Kuipers heeft de eer om een reeks avonden te organiseren op de mooiste plek in Bodegraven. Tijdens deze avonden zal ze je door middel van klanken, vrijuit zingen en meditatie leren om verbinding te maken met jezelf, anderen en de natuur om je heen.
 

Waar: Hortus Populus, Limespad 1 in Bodegraven Wanneer: Donderdagen 8, 15, 22 en 29 juni van 19.30 tot 21.30 uur Kosten: € 17,50 per avond of € 60,00 voor alle vier avonden inclusief koffie of thee Aanmelden via: Informatie@hortuspopulus.nl of telefonisch op 06-15104078 Aanmelden via: info@manjahelendzingen.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter