De Da Costaschool in Bodegraven opent het ‘boekenbal’

Het belang van taal is niet in woorden uit te drukken. Op de Da Costaschool wordt er veel aandacht geschonken aan de taalontwikkeling van kinderen. Het vergroten van leesplezier, ontwikkeling van een brede woordenschat en aandacht voor communicatievormen die passen bij de 21-eeuwse vaardigheden. Op woensdag 31 mei jongstleden vond het ‘boekenbal’ van de Da Costaschool plaats. Een unieke middag waar het samenzijn, taalontwikkeling in de breedste zin van het woord en leren in het algemeen centraal stonden. Speciale gast deze middag was bekende kinderboekenschrijver Vivian den Hollander.

Vivian gaf speciale voorstellingen aan groep 1 tot en met 6 en een workshop ‘verhalen schrijven’ aan groep 7 en 8. Tijdens het ‘boekenbal’ mochten alle aanwezigen verkleed komen als een personage uit hun favoriete boek. Dat gaf het ‘boekenbal’ natuurlijk net dat beetje extra.

Dat de Costaschool een school is van deze tijd mag nog steviger worden benadrukt. Tijdens ‘het boekenbal’ is daarom het nieuwe beeldmerk van de school onthult. Frisse kleuren van nu en een duidelijke link naar het belang van taalontwikkeling binnen het onderwijs. Wil je meer weten over de Da Costa school? www.dacostaschool.d4w.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp