Bruisend theaterseizoen Evertshuis

Het Evertshuis heeft weer een bruisend en gevarieerd theater programma  voor het nieuwe seizoen samengesteld. De digitale versie van de programmakrant kunt u op het gemak doorbladeren via deze link:  www.evertshuis.nl/programmakrant-23-24  

Vóór de zomerstop staan er nog een aantal mooie voorstellingen en evenementen op de agenda. Zaterdagavond een swingende tribute show met nostalgische liedjes als ‘Bye, Bye love’ van de ForEverlyBrothers, in juni en juli diverse coole einddansshows van dansscholen uit de regio en op zaterdag 10 JUNI een gezellige Pubquiz. Er zijn nog een paar tafels beschikbaar!

Op zaterdag 2 september begint het het seizoen 23/24 met een  PREVIEW AVOND. Wat kunt u allemaal verwachten? Voorproefjes, filmpjes van diverse artiesten, optredens van o.a. Studio Forza (dans), het Bodegraafs Vocaal Ensemble (muziek), De Blauwe Vinkjes (cabaret) en nog veel meer! De kaartverkoop voor alle voorstellingen, films, kunstbusreizen, kunstcafés en evenementen is inmiddels gestart. De voorstellingen van Guido Weijers, Maarten van Rossem en The Beatles Revival gaan erg hard. Verder hebben we mooie familievoorstellingen, grote evenementen als de Ladies Night, het Korenfestival, Run Into Dance en op 23 september een geweldig concert van de Jostiband uit Zwammerdam. Kortom, volop keuze.

Reserveren van kaarten kan online via www.evertshuis.nl of op vrijdagochtend tussen 9 en 11 uur aan de theaterkassa.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp