Basisschool Het Vogelnest fietst door de school en zamelt €2572,05 in voor KWF Kankerbestrijding!

Het Vogelnest, een basisschool in Bodegraven, heeft onlangs een bijzonder evenement georganiseerd: het fietsen door de school! Alle kinderen kregen de unieke kans om met hun fiets door de gangen van de school te rijden, dankzij een speciaal uitgezet parcours.

Dit was natuurlijk een opmerkelijke gebeurtenis, aangezien niet veel kinderen de mogelijkheid krijgen om met hun fiets door de school te fietsen. Maar dit was geen gewone fietsactiviteit. Er zat namelijk een nobel doel achter.
 

De kinderen van Het Vogelnest hebben geld ingezameld voor hun conciërge, meester Jan Hendrik. Meester Jan Hendrik is onlangs naar Frankrijk gereisd om de beroemde Alpe d’Huez te beklimmen, als onderdeel van een initiatief voor KWF Kankerbestrijding. Om hun steun te betuigen en meester Jan Hendrik aan te moedigen, fietsten de kinderen van Het Vogelnest op afstand met hem mee.
 

Het hele avontuur werd live gevolgd op school, terwijl de kinderen enthousiast rondjes fietsten door de gangen. Het was een geweldige manier om betrokkenheid en solidariteit te tonen, en tegelijkertijd bij te dragen aan het goede doel. De kinderen waren erg gemotiveerd om hun steentje bij te dragen aan de KWF Kankerbestrijding.
 

Met trots kan Het Vogelnest melden dat ze een indrukwekkend bedrag van €2572,05 hebben ingezameld voor de KWF Kankerbestrijding.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter