Antoniuscollege uit Gouda roeit Goud binnen

Vrijdag 2 juni vond in Amstelveen het jaarlijks evenement ‘Schoolroeien’ plaats. Uit het hele land waren middelbare scholieren naar de wereldberoemde Bosbaan gekomen om tegen elkaar de sportieve uitdaging op het water aan te gaan. Ook het Antoniuscollege uit Gouda deed mee. Net als alle andere deelnemers waren zij voorbereid door de plaatselijke roeivereniging. In dit geval de Goudse Roei- en Zeilvereniging.

Met veel enthousiasme en energie werd volop meegedaan aan de onderlinge roeiwedstrijden. Aangemoedigd door hun coachen van de ‘Goudse’ wisten de leerlingen uit Gouda zelfs het goud op de dubbel voor gevorderden binnen te halen. ‘Dat smaakt naar meer was de reactie van voorzitter Ineke Verkaaik-Hogervorst op social media en er wordt alweer uitgekeken naar volgend jaar.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp