Waar komen zonnevelden in Bodegraven-Reeuwijk?

Stap voor stap moeten we overgaan naar schone energie en warmte. Daarom gaat de gemeente vanaf 2025 zonnevelden toestaan in het buitengebied. Het gaat dan om meerdere zonnepanelen bij elkaar. Waar vindt u dat er plaats is voor die zonnevelden? En als ze er komen, onder welke voorwaarden? Kom op 7 juni naar Waarder voor de laatste inloopavond over dit onderwerp en praat mee!

In het kader van de Regionale Energie Strategie Midden-Holland horen we graag wat u als inwoner het meest passend vindt. Verschillende inwoners hebben al een vragenlijst ingevuld, of zijn op straat bevraagd. Recent was er een inloopavond in Reeuwijk-Dorp. Inwoners stelden allerlei vragen en konden op grote posters aangeven welke zorgen zij hebben en welke kansen ze zien.

De tweede inwoneravond is op woensdagavond 7 juni in de Huiskamer van Waarder. Daar kunt u opnieuw met ons in gesprek en al uw ideeën met ons delen. Samen met u willen we kiezen welke gebieden het meest geschikt zijn voor zonnevelden en onder welke voorwaarden ze er dan komen.

Komt u mee praten?

We horen graag van zoveel mogelijk inwoners wat het meest passend gevonden wordt. Daarom is iedereen welkom in Waarder, ongeacht in welke kern u woont.

Wanneer: woensdag 7 juni, van 19.30 tot 21.00 uur

Waar: Huiskamer van Waarder, Prinses Maximalaan 2

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven? Kijk op resmiddenholland.nl en meld u daar aan voor de nieuwsbrief.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter