Vijf verhalen over hilarische, pijnlijke en vaak uiterst onhandige tegenslagen in het leven die soms wellicht herkenbaarder zijn dan je lief is.

Soms maak je iets mee waarvan je zou willen dat niemand ervan afwist, of nog beter: dat je het überhaupt kon vergeten. De vijf komische verhalen in Historias para no contar zijn een ode aan dat soort momenten, waarop je zou willen dat je iets meer controle had gehad over je emoties en dat je tegen beter weten in toch met iets doorging wanneer je beter had kunnen stoppen.

 De Spaanse komedie Historias para no contar zit vol ongemak en heerlijk gênante situaties. Over Dalva: ‘De film is schurend en confronterend’ zegt de NRC ★★★★. Na de wereldpremière in Cannes werd de regisseur Nicot alom geprezen voor de oprechte manier waarop ze een shockerend onderwerp heeft verfilmd. Terecht winnaar van de IFFR Publieksprijs 2023.

Do 1 juni 13:30 ∣ Zo 4 juni 15:30 ∣ Ma 12 juni 20:00 ∣ Vr 16 juni 20:00 ∣ Wo 21 juni 20:00 bij Parkvilla in Alphen a/d Rijn

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter