Synchroonzwemsters BZ&PC zwemmen Combo

Op zaterdag 27 mei vond in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion de interregionale wedstrijd vrije combinatie synchroonzwemmen plaats. De combo wordt ook wel free routine genoemd, dit is een uitvoering van 4,30 minuten waar men groep, solo en of duet in kan zwemmen. Het wordt meestal met tien zwemsters gezwommen en is erg leuk om te zien. Verschillende jurypanels beoordelen de kür op uitvoering, artistieke indruk en moeilijkheid.

Het team van BZ&PC bestond uit Feline Ewalds, Jente Doornhein, Megan Amling, Anouk Baars, Eva Vrieswijk, Sanne Baar, Marije Koot, Felicia Leemburg, Maike van Vliet en Barbera Coehoorn en reserve zwemsters Isabel van den Hoeven en Daniëlle Verleun De meiden zwommen op de muziek van Boney M. 57,0333 bij elkaar en behaalde daarmee een dertiende plaats.

De wedstrijd was een goede oefening voor het weekend van 10 en 11 juni. Dan vindt het NK Synchrobeat en het NK Vrije combinatie plaats in Den Haag. Kaarten zullen via de website van de KNZB te bestellen zijn.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp