Lekker struinen tijdens Gouds Montmartre, het kan weer

Liefhebber van vintage, antiek, retro en brocante kunnen vanaf 7 juni hun hart weer ophalen. Op het Marktplein van Gouda is het weer iedere woensdag lekker struinen op de curiousamarkt Gouds Montmartre. Wie weet scoor jij daar net dat item waarmee je later ineens aan tafel bij Kunst&Kitsch zit of misschien hou je gewoon van een heerlijk dagje snuffelen.

Ieder week zijn hier zo’n 140 kramen te vinden met unieke items van antiek tot kleding. De markt wordt gemiddeld 16 keer per jaar gehouden gedurende de hele zomer en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste evenementen in de open lucht in Nederland op het gebied van antiek en curiosa. 

Zeker weten dat Monmartre ook plaatsvindt op de dag dat jij je slag wilt slaan, check dan even de website van de organisatie.

meer info

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp