De zomer bij de Tennisclub Woerden

De gezelligste tennisclub van Woerden heeft ook dit jaar weer een zomerlidmaatschap! TC Woerden is de oudste tennisclub van Woerden (1926). De club heeft een gezellig tennispark in het Schilderskwartier. Speelplezier staat voorop bij de club met ongeveer 300 leden.

Van 1 juni tot 1 september kun je bij TC Woerden onbeperkt tennissen voor weinig geld. Je kunt er ook nog een introductieles bijnemen als je wilt. TC Woerden biedt een zomerlidmaatschap aan zodat belangstellenden samen met vrienden of familie, of bijvoorbeeld je voetbal-, hockey- of volleybalelftal laagdrempelig kunnen komen tennissen in de vakantieperiode. Natuurlijk is de partner of de kinderen ook welkom. Deelnemers kunnen meedoen aan alle activiteiten van de club in deze periode: tossen, clubladder en alle open toernooien  waaronder natuurlijk de TC Woerden clubkampioenschappen. De kosten van het zomerlidmaatschap bedragen voor de jeugd t/m 17 jaar €30 inclusief een introductieles. Voor de senioren kost het zomerlidmaatschap €60 (€70 inclusief introductieles).

TC Woerden maakt er een leuk cadeau van als je dit zomerlidmaatschap cadeau wilt geven. Voor aanmelding ga naar de website van TC Woerden (tcwoerden.nl/lid-worden).

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp