Ben jij of ken jij iemand met een werk of (om)scholingsvraag

Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk of houdt je baan op te bestaan? Droom je van een diploma, omdat je die nu nog niet hebt of wil jij je laten omscholen? Ben je ondernemer en denk je erover in loondienst te gaan? Ben je genoodzaakt je koers te veranderen of te stoppen met je bedrijf?

Kom langs bij het Werkcafé in het Evertshuis in Bodegraven. Dit is de plek waar je naartoe kunt met al je vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. Je kunt vrij inlopen. Het is vrijblijvend, kost je niets en we zijn er voor iedereen!

Het nieuwe Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk. Van jong tot oud. Starters, werknemers, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. Loop zonder afspraak binnen, iedere eerste dinsdag van de maand van14.00 tot 16.00 uur in het Evertshuis in Bodegraven.  

Unieke samenwerking

WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en Leerwerkloket werken samen in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Zo kunnen de adviseurs van deze organisaties de juiste ondersteuning geven.

Jouw verhaal

Tijdens het Werkcafé luisteren we naar jouw verhaal. Samen bepalen wij hoe we je jouw kans op werk kunnen vergroten. We helpen jou met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij jou past! Bezoek het Werkcafé en maak je stap naar (ander) werk of (om)scholing. We zien je graag. 

Kom langs!

Bodegraven
Datum : Elke eerste dinsdag van de maand
Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur  
Locatie : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp