Op de fiets lekker kunst kijken in Nieuwkoop en de Molenlanden

Hou je van kunst en heb je voor vandaag nog geen plannen, dan zijn er maar liefst twee kunstroutes die je vandaag kunt bezoeken. In Nieuwkoop en Noorden kun je het werk van 62 kunstenaars op 33 locaties bewonderen. De Af en Toe Kunstroute wordt georganiseerd in Groot-Ammers, Nieuwpoort en Ammerstol. Waar kunstenaar uit de Alblasserwaard en Krimpenerwaard hun kunst tentoon stellen. Van schilderijen en keramiek tot textielwerk en tekeningen.

Tussen Ammerstol en Groot-Ammers vaart vandaag zelfs het gelegenheidspontje pontje ‘Af en Toe’ op de plek waar ooit een dagelijks voetveer was.

Op pad in het Groene Hart

Tegenwoordig heeft vrijwel iedere gemeente in het Groene Hart zijn eigen Open Atelier Route, waarbij kunstenaars hun deuren openen voor het publiek, waardoor bezoekers een kijkje kunnen nemen. Maar ook op andere bijzondere locaties is van alles te zien. Kortom stap op de fiets en geniet vandaag van Kunst en de schoonheid van het Groene Hart.

Meer informatie over de Kunstroute Nieuwkoop vind je hier

Meer informatie over Af en Toe kunstroute vind je hier

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp