De eerste groenten van de Hortus Populus

Het abonnementenseizoen van verse groenten van de Hortus begint op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni. Van 10 tot 12 uur staan wij weer klaar voor de abonnementhouders en voor losse verkoop van bloemen en enkele eigen gemaakte producten. We zijn later dan vorig jaar en misschien is de tas nog niet volledig gevuld. Maar wij kunnen niet wachten om al onze klanten weer te ontmoeten en te starten met het moois dat we leveren. Het adres is Limespad 1 in Bodegraven.

Theo Klomp, onze tuinman, heeft de grond weer volgezet met mooie planten van sla, andijvie, bonen, uien, bieten en prei. De bloemen in de pluktuin staan er prachtig bij en op de eerste uitgifte dagen hebben we een verrassing van een kruiden pakketje voor alle abonnementhouders. Kom kijken en proeven. Lokaal, gezond en een gezellige beleving in deze oogst en pluktuin. We hebben nog wel extra handen nodig om al het werk te doen om de producten en de tuin zo mooi te houden. Al is het maar een paar uurtjes per maand. Meer informatie via www.hortuspopulus.nl; volg ons via facebook en Instagram.

Ecotuindagen

De zaterdag 3 juni doen we ook mee met de Ecotuindagen van Velt (zie https://velt.nu/hortus-populus). Van 10 – 17 uur kan iedereen binnen lopen voor insparatie, advies, een kopje koffie of thee of een ervaring op het blote voetenpad. Veel tuinen in deze regio doen mee aan deze Ecotuindagen van Velt. Je vind ze op de kaart https://velt.nu/ecotuindagen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp