Word een ridder of Romein!

Tijdens het Pinksterweekend zijn er vele activiteiten in Museumpark Archeon.

Op zowel Eerste als Tweede Pinksterdag kan je je laten verwonderen door een echte ridder die te paard door het middeleeuwse stadje Gravendam paradeert. Heb jij een brandende vraag voor een ridder? Wil je bijvoorbeeld weten hoe zwaar een harnas is? Of hoe je op een paard kan blijven zitten in een harnas? Dit is je kans om erachter te komen!

Laat zelf ook je ridderlijkheid zien! Bewijs dit Pinksterweekend dat er een echte ridder in jou verscholen gaat. Schilder je eigen schild, doe mee met het zwaardvechten, en schiet je pijl in de roos bij het boogschieten. Leer ook schrijven met een veer en nog veel meer en behaal daarmee je eigen ridderdiploma. 

Ben jij meer van de Romeinen? Dan kan je dit weekend er ook voor kiezen om in de schoenen van een echte Romein te stappen. Excerceer als een echte Romein en moedig jouw favoriete gladiator aan tijdens het gladiatorenshow. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter