Kunst kijken met Pinksteren in Nieuwkoop

In het Pinksterweekend, van 27 t/m 29 mei, wordt de jaarlijkse Nieuwkoopse Kunstroute georganiseerd. Deze drie dagen zijn de ateliers en/of expositieruimten van de deelnemende kunstenaars geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Er doen 62 kunstenaars en 33 locaties mee aan de kunstroute 2023. Deze locaties zijn verspreid over de gemeente Nieuwkoop. Het startpunt van de kunstroute is Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Hier vind je van alle deelnemers één kunstwerk. Met het programma- en routeboekje kun je besluiten welke kunstenaars je gaat bezoeken. Het advies is om de route te fietsen. Er zijn niet overal voldoende parkeerplekken. Het wordt mooi weer dus ga er lekker op uit dit weekend!

Klik hier voor de deelnemers en locaties. ontdeknieuwkoop.nl/kunstroute-nieuwkoop-2023

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp