Open Huis Garenspinnerij Gouda

Beleef het Open Huis ‘nieuwe stijl’! Ontmoet docenten, kom ogen tekort en weet niet wat je hoort. In de foyer kun je relaxen met een hapje en een drankje. Jouw hele familie is van harte welkom, de entree is gratis!

Wat zijn wij trots op onze cursisten die dit weekend laten zien welke talenten zij allemaal in huis hebben. Maar liefst 40 beeldende- & muziekgroepen van Cultuurhuis Garenspinnerij presenteren hun kunsten. Er hangen door het hele gebouw meer dan 150 kunstwerken in het thema ‘Water’. 

Bovendien doen ook lokale amateurkunstgroepen als Koor Gouds GetijBlokfluitensemble Magda de Jongde Goudse Dichtersschool, en het Gouwepalet mee om er samen een geweldig feest van te maken op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni.

Neem een duik in de wondere wereld van Beeldende kunst, Muziek en Theater. Dit alles speelt zich af onder en op het water! Dus trek je kaplaarzen aan, zet je duikbril op, neem je snorkel mee en trek iets blauws aan… dan word jij onderdeel van ons decor! Bekijk hier het volledige programma.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp