Groot feest op de Markt voor alle kinderen in Gouda

Het kindercollege van Gouda nodigt alle kinderen uit voor het Super Cool Kidsfeest op woensdagmiddag 31 mei. Het feest is van 14.00 tot 17.00 uur op de Markt in Gouda. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen. Sport en spel, schminken, dansen en knutselen. Er is een natuurplein en we doen iets met recyclen. Ook is er dit jaar een kinderkledingruilbeurs. De toegang
is gratis.

Foto: Astrid den Haan

Goed doel

Het feest is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom, want het kindercollege haalt geld op voor kinderen die opgroeien in armoede. Van het ingezamelde geld krijgen die kinderen deze zomer een verrassing via de Voedselbank.

Kijk voor meer informatie en het programma op de website van Brede School Gouda.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp