Prinses Beatrixschool opent Restaurant De Lekkerbek: Een Culinair Succes Gerealiseerd door Leerlingen

Restaurant De Lekkerbek opent zijn deuren op het plein van de Prinses Beatrixschool op 23 mei. Het restaurant bood een unieke ervaring, omdat de leerlingen van de school zelf de rol van kok, serveerder, afwasser en gastheer/vrouw op zich namen. Het was een opwindende gelegenheid voor zowel de kinderen als hun ouders. De ouders van leerlingen uit de groepen 4 tot en met 8 werden in twee shifts uitgenodigd om te komen eten. Bijna alle ouders maakten gebruik van deze gelegenheid en genoten van de culinaire hoogstandjes die door hun eigen kinderen werden bereid en geserveerd. Het was een waar feestmaal!
 

In de afgelopen weken werden de lessen op de Prinses Beatrixschool gewijd aan het thema van het restaurant. Verschillende vakken zoals taal, lezen, wereldoriëntatie en creatieve vakken stonden in het teken van dit bijzondere onderwerp. De kinderen werkten vol enthousiasme naar de opening van het restaurant toe en hebben hierbij veel geleerd. De ervaring van het runnen van een restaurant heeft de leerlingen veel waardevolle lessen bijgebracht. Ze hebben geleerd over teamwork, verantwoordelijkheid, klantenservice en de vele aspecten van de horecabranche. Het was een praktische en leerzame ervaring die hun ontwikkeling op verschillende vlakken heeft gestimuleerd. Aan het einde van de avond was de fooienpot goed gevuld. Ouders waren onder de indruk van het harde werk en de inzet van hun kinderen, en lieten dit blijken door gul te zijn met fooien. Het was een mooie beloning voor de inspanningen van de leerlingen.
 


Zowel ouders, kinderen als leerkrachten hebben enorm genoten van deze bijzondere avond. Het was een gelegenheid om samen te komen, te genieten van heerlijk eten en trots te zijn op wat de leerlingen hebben bereikt. Het restaurant “De Lekkerbek” op de Prinses Beatrixschool zal ongetwijfeld in de herinneringen van velen voortleven als een fantastische en waardevolle ervaring.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter