Esther Malmberg 4x genomineerd voor Bruidsfoto Award 2023

Op 19 mei 2023 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2023 (BFA). Esther Malmberg uit Gouda is maar liefst 4 genomineerd in de categorieën bruidspaar, bruid, bruidskinderen en emotie. Uit een aantal van bijna 500 inzendingen koos de onafhankelijke en internationale vakjury 81 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2023. De BFA wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd. In de 9 fotocategorieën zijn verschillende aantallen foto’s genomineerd. Op alle genomineerde bruidsfoto’s kan gestemd worden via  https://www.bruidenbruidegom.nl/bfa-stemmen

Een bruiloft is meer dan de ceremonie en het feest, het draait om de mensen en emoties

“Bruidsfotografie is een bijzondere tak van fotografie waarin beeld een grote rol speelt. Beeld heeft namelijk de kracht om emoties en herinneringen vast te leggen en te vereeuwigen. Een ervaren bruidsfotograaf begrijpt deze kracht en weet hoe hij of zij deze moet inzetten om een onvergetelijke trouwreportage te maken. Uit alles blijkt dat het belangrijk is dat de fotograaf oog heeft voor detail en de juiste momenten weet vast te leggen. Zo kan een blik van de bruid naar haar aanstaande echtgenoot of een traan die wordt weggeveegd voor eeuwig worden vastgelegd. Dit zijn momenten die zonder beeld wellicht snel vergeten zouden worden. Een bruiloft is immers meer dan alleen de ceremonie en het feest, het draait ook om de mensen en hun emoties. Al met al is beeld een ontzettend uniek en krachtig middel bij bruidsfotografie. Het kan herinneringen oproepen en emoties overbrengen op een manier die woorden soms niet kunnen. 

De door de onafhankelijke vakjury genomineerde bruidsfoto’s vormen hiervan het absolute bewijs en zijn tegelijkertijd een prachtige inspiratiebron voor nieuwe bruidsparen”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de initiatiefnemer van de BFA.

Publieksprijzen, New Talent & Overall Winnaar

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2023 is de race nu echt van start gegaan. Tot en met 18 augustus 2023 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via  https://www.bruidenbruidegom.nl/bfa-stemmen.

Begin september 2023 worden de Award winnaars in de 9 categorieën bekendgemaakt. 
Genomineerde fotografen die korter dan drie jaar actief zijn als bruidsfotograaf maken kans op de New Talent Award. De foto met de meeste publieksstemmen wint bovendien de titel Overall Winnaar 2023. 

Doel Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt voor de 18e keer georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen in Nederland en België. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp