Baas ondergaat verandering vanaf 1 juni

Na twee jaar van operationele activiteiten maakt Baas zich klaar voor een opmerkelijke transformatie die op 1 juni van start gaat. Wat begon als een nieuw avontuur, met de oprichters PJ, Thijs, Quint en Dylan aan het roer, is uitgegroeid tot een zaak die niet meer in lijn is met hun oorspronkelijke visie. Terugkijkend op de afgelopen periode realiseren ze zich dat ze hun doelen en wensen uit het oog zijn verloren. Hoewel ze dankbaar zijn voor wat ze de afgelopen twee jaar hebben bereikt, schuurt het huidige concept van Baas met hun idealen.© Digitale Bodegraafse Krant
 

Vanaf 1 juni zal het huidige concept dat bekend staat om zijn bruisende vrijdag- en zaterdagavonden verdwijnen. Geen feestcafé meer waarin het meubilair en de inventaris voortdurend moeten worden beschermd tegen vernieling en schade, maar een sfeervolle gelegenheid waar mensen kunnen genieten van gezellige zitjes en smaakvolle drankjes met een persoonlijke touch. Er zal geen keiharde feestmuziek meer zijn, maar een ontspannen sfeer waar je met vrienden kunt borrelen. In plaats van een garderobenummertje te halen voor een euro, kun je gewoon je jas ophangen alsof je thuis bent. En geen confrontaties meer met de politie waarbij de eigenaren verantwoording moeten afleggen voor het wangedrag van één of meerdere gasten, maar een verantwoorde en volwassen uitgaanservaring.
 

Natuurlijk zal Baas nog steeds evenementen en feestjes organiseren die losstaan van dit nieuwe concept. Het podium blijft behouden voor entertainment. Echter, de focus ligt op het herstellen van de basis van de zaak, die volgens de eigenaren de laatste tijd is aangetast. Ze hopen hun gasten snel te mogen verwelkomen in Baas zoals zij het oorspronkelijk bedoeld hadden.
 

Met deze veranderingen zet Baas een nieuwe koers in, waarbij de nadruk komt te liggen op een gezellige en ontspannen sfeer. Het is een spannende stap vooruit, met de hoop om een plek te creëren waar mensen kunnen samenkomen en genieten op een manier die beter aansluit bij de visie van de oprichters.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp