Lekker genieten van verse groenten uit de tuin

Bij Hortus Populus wordt lokaal voedsel op een duurzame en biologische manier geteeld en dat proef je. Met een groentenabbonement geniet je dan ook 6 maanden van verse groenten en kruiden uit de oogsttuin. Je ontvangt dan elke week een tas met een variatie aan groenten, aangevuld met verse kruiden. Het verkoopteam staat wekelijks klaar met leuke tips en recepten. Start met een proeftas of sluit direct een abonnement af en ontvang een fikse korting.

Een jaarabonnement kopen heeft voor de abonnementhouder grote voordelen van zekerheid  van 3 smaakvolle groenten per week voor een vaste prijs. Daarnaast zijn er maandabonnementen en natuurlijk hebben we de mogelijkheid van losse verkoop. Extra verkopen we ook dit weer een aantal producten uit eigen streek. Melk en yoghurt van familie Oostdam, kaas van Vander Bas en meel van de Molen de Arkduif. Annemiek Bekker bakt regelmatig zuurdesembrood. 

De eerste uitgifte van groenten en kruiden is gepland op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni. Van 10 tot 12 uur staan we weer klaar om onze, vaak erg trouwe, abonnementhouders te verwelkomen. We kijken uit naar een nieuw seizoen dat zeker tot begin december doorloopt. We laten onze klanten op deze beide dagen onze producten proeven.


Ga voor meer informatie naar: Home (hortuspopulus.nl)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter