Iets gezien? Gewapende overval in Gouda

Op een tankstation aan de Goudse Poort is maandagavond 22 mei een gewapende overval gepleegd. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Een jongen liep omstreeks 22.45 uur het tankstation in en bedreigde een medewerker met een vuurwapen. De overvaller maakte een geldbedrag buit. Hij ging er vervolgens lopend vandoor in de richting van het Groenhovenpark, waar hij voor de overval ook vandaan kwam.

Signalement

De dader is een jongeman van naar schatting 15 tot 20 jaar oud en zo’n 1.70 meter lang. Hij droeg witte schoenen en was verder in het zwart gekleed. Hij droeg een zwarte helm met een donker vizier en zwarte motorhandschoenen.  
 

Iets gezien?

De politie onderzoekt de zaak. Heeft u maandagavond 22 mei voorafgaand, tijdens of na de overval iets gezien in de buurt van het tankstation aan de Goudse Poort of het Groenhovenpark? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp