Off-Grid bouwen en leven, weet u wat dat is?


U leert het tijdens een bijzondere wandeling! Mijnklimaatpartij bestaat 1 jaar en houdt deze keer een hele speciale maandelijkse
wandeling. Tijdens de wandeling zullen we een bezoek brengen aan een recreatieterrein in de Reeuwijkse Hout, waar de eigenaar off-grid heeft gebouwd en recreëert. De eigenaar heeft het landje zo ingericht dat er balans is tussen de natuur en het recreëren. Hij is op geen enkele openbare voorziening aangesloten, maar heeft toch elektriciteit, drinkwater en een toilet. Hoe? Dat gaat hij allemaal uitleggen onder het genot van een kopje koffie of thee, waarna we onze wandeling in dit prachtige natuurgebied voortzetten.


Wij nodigen iedereen die wil van harte uit om op dinsdagavond 30 mei 2023, van 19:00 tot 21:00 uur mee te lopen. De wandeling gaat rond de Surfplas in Reeuwijk en is ongeveer 7 kilometer lang. Tijdens de wandeling zullen we stoppen bij het off-grid recreatieterrein. Wil je ook meelopen? Kom gewoon naar het startpunt om 18:50 uur bij de open fietsenstalling van de Reeuwijkse Hout, naast het restaurant aan de surfplas.

We vertrekken om 19:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Neem gerust familie, vrienden, buren mee.. hoe meer
deelnemers, hoe gezelliger! En.. de hond mag aangelijnd ook mee. We houden iedere laatste dinsdag van de maand een klimaatwandeling, waarbij we steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen zullen starten. Tijdens de wandeling kan ongedwongen gepraat worden over alles wat u bezighoudt op het gebied van natuur en milieu, maar niets hoeft. Het wandelen staat centraal.


Informatie 0648153543 en www.mijnklimaatpartij.n

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp