Jam in The Park: Muzikaal Genieten en Gezelligheid in de Oude Zustertuin

 Op zaterdagmiddag 20 mei bruist de oude Zustertuin weer van muzikaliteit en gezelligheid tijdens Jam in the Park. Jong en oud kunnen genieten van een middag vol plezier, kinderactiviteiten, prachtige muziek en heerlijk weer.



© Digitale Bodegraafse Krant


Met je kleedje op het gras kun je ontspannen en luisteren naar de muziek of zelfs meespelen. Alles is mogelijk! Het podium, de geluidsapparatuur, de instrumenten, verfrissende drankjes, een koel biertje en heerlijk eten zijn allemaal verzorgd. De kinderen op Jam in The Park kunnen zich uitleven op de springkussens, zich laten schminken, spelletjes spelen en genieten van zoete lekkernijen. Er is zelfs een stralend zonnetje besteld en die is zeker gekomen.


© Digitale Bodegraafse Krant
 

Na de jamsessies zal de avond worden afgesloten met een spetterend optreden van een geweldige band. Een feestelijke afsluiting van een dag vol muziek en gezelligheid. Tussen 19:00 uur en 21:00 uur zal de band “Van eigen bodem” de avond spectaculair afsluiten met een speciaal optreden ter ere van het 5-jarig bestaan van Jam in the Park. Mis deze geweldige gelegenheid niet en geniet samen met je familie en vrienden van een dag vol muziek, plezier en samenzijn in de prachtige omgeving van de Oude Zustertuin.
 


© Digitale Bodegraafse Krant

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter