Boomgaardfair Nieuwerbrug

Op zaterdag 10 juni wordt er weer een gezellige fair georganiseerd in de boomgaard bij de winkel van Fleur & geur. Deze levendige gelegenheid belooft een fantastische dag vol plezier te worden voor jong en oud. Met maar liefst 35 kramen is er voor ieder wat wils. Van dameskleding en sieraden tot woonaccessoires, boerenkaas, cadeautjes, kaarten, groendecoraties, brocante & vintage, boerenijs en kinderkleding, je vindt het allemaal op deze fair. Dit evenement biedt een uitgebreide selectie aan producten en diensten die jouw hart zullen veroveren.

Tijdens het snuffelen en shoppen kun je ook genieten van een hapje en een drankje op de gezellige zitjes in de boomgaard. Of je nu een heerlijke traktatie wilt proeven of gewoon even wilt uitrusten en de sfeer wilt opsnuiven, er is voor ieder wat wils.
 

De fair vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur, zodat je ruim de tijd hebt om alles te ontdekken en te genieten van de gezelligheid. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten, want de entree en het parkeren zijn helemaal gratis.

Dus noteer het alvast in je agenda: zaterdag 10 juni, de gezellige fair in de boomgaard bij Fleur & geur. Kom langs en beleef een dag vol leuke activiteiten, bijzondere vondsten en gezelligheid. Je vindt de fair op het volgende adres: Korte Waarder 68 in Nieuwerbrug.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp