Tijdens Kunstroute Bodegraven-Reeuwijk ook “Kunst uit de Muur”   

Het zal komend weekend weer een drukte van belang zijn tijdens de Kunstroute in Bodegraven, Driebruggen, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp en Waarder waar 66 kunstenaars aan deelnemen. Tijdens de route zal er van alles en nog wat te zien en te beleven zijn op kunstgebied.  

Altijd al iets uit de muur willen trekken dat kan dan bij Annemiek van Brakel en John Wassenaar op de Zuidzijde 85 in Bodegraven.  

Naast de bijzondere schilderijen en beelden staat hier een prachtige nostalgische automaat gevuld met leuke keramieken kunstobjecten. De snacks zijn gemaakt door Joke van Atelier De Zwaan in Gouda.  

Atelier De Zwaan is gevestigd in Gouda en biedt in hun ruime ateliers veel creatieve mogelijkheden voor dagbesteding voor mensen die (soms tijdelijk) niet kunnen werken maar die wel actief bezig willen zijn. Voor iedereen is er wel wat te doen en te leren en alle ateliers staan onder leiding van zeer kundige specialisten in hun vak. Op de Zuidzijde 85 zijn er dan nog andere objecten gemaakt door kunstenaars en aanstormend talent van dit Atelier niet alleen te zien maar ook te koop.   

Om uit een verwarmde automaat een keramieken snack te trekken zal dan een leuke beleving zijn. Dit kan voor een klein bedrag of gratis bij aankoop van een kunstobject van niet alleen Annemiek van Brakel maar ook van John Wassenaar en van buurman glaskunstenaar Marry Buiks.  

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp