Dit weekend lekker Jammen in de Oude Zustertuin in Bodegraven

Op zaterdag 20 mei vindt de 5e editie plaats van Jam in the Park in de Oude Zustertuin in Bodegraven. Wat ooit begon in 2012 met jamsessies in de lokale horeca werd in 2017 voor het eerst in de buitenlucht gehouden in de charmante zustertuin.

Met de jaren is Jam in the park uitgegroeid tot een volwaardig familie-evenement. Tussen 14 uur en 18 uur kun je met het hele gezin terecht voor gezelligheid, activiteiten voor kinderen en natuurlijk heel veel muziek. Zo kun je je laten schminken, zijn er springkussens, kun je genieten van een heerlijk hamburger en een drankje en zul je vermaakt worden door meerdere bandjes en collectieven die zich hebben gemeld voor het open podium. Na 18 uur volgt een avondprogramma waarbij tussen 19 uur en 21uur de band Van eigen bodem de avond zal afsluiten met een optreden ter ere van het 5 jarig bestaan.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp