Win een geveltuin en help het klimaat in uw buurt

Kan uw buurt ook wat meer groen gebruiken? Doe dan mee met de voorjaarsactie van de gemeente en maak kans op één van de 25 gratis geveltuinen! Aanmelden kan tot en met 26 mei.

Een geveltuin is een smalle strook groen in de straat langs de gevel, muur of schutting. Door deze strook groen te maken, kan het regenwater beter weg en is uw woning beter geïsoleerd. Het is goed voor het klimaat en ziet er natuurlijk heel gezellig uit.

De gemeente geeft dit jaar 25 geveltuinen gratis weg. Het enige wat u hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze geveltuin, is voldoen aan bepaalde spelregels. Zo moet de stoep bijvoorbeeld voldoende breed blijven na aanleg van de geveltuin. Kijk voor de overige spelregels op bodegraven-reeuwijk.nl/geveltuinen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp