Nieuwe woningen aan de Vlietkade

Voor het voormalige Versluys-terrein in Bodegraven is een nieuwbouwplan ontwikkeld voor verschillende soorten huizen in meerdere prijsklassen. Binnen dit plan wordt de bouw mogelijk gemaakt van 17 sociale woningbouw appartementen, 8 koopappartementen, 9 starterswoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 24 rijwoningen.

Wilt u deze plannen eens goed bekijken? Loop dan binnen in het gemeentehuis, op dinsdag 23 mei tussen 18.30 en 20.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden maar kunt gewoon langskomen. De plannen worden u toegelicht en u kunt in gesprek gaan over de voorlopige ontwerpen. We zijn benieuwd naar uw ideeën, suggesties en aandachtspunten. U bent van harte welkom!

Om woningbouw op deze locatie mogelijk te maken is een bestemmingsplanwijziging nodig. Het concept daarvoor vindt u op bodegraven-reeuwijk.nl/ruimtelijke-plannen. Voor meer informatie over het project, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de provincie Zuid-Holland, verwijzen wij u graag naar de website van het nieuwbouwplan: vlietkade-bodegraven.nl. Naar verwachting start de bouw van de woningen in 2024.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter