Hugo Beijeman uit Nieuwerbrug strijdt mee naar podium Muziekfeest op het Plein

Achter De Wolken Schijnt Altijd De Zon, dat is de nieuwe single die Hugo Beijeman deze maand uitbrengt. De zanger uit Nieuwerbrug staat bekend om zijn Nederlandstalige muziek met een eigen geluid. Daarnaast zingt hij op menig feest een breed repertoire aan covers van Hollandse bodem. Extra promotie voor zijn nieuwe nummer kreeg Hugo afgelopen maandag op Sterren NL Radio. Via de landelijke radiozender krijgen artiesten de kans om een plek te veroveren op het podium van het Muziekfeest op het Plein.
 


Muziekfeest op het Plein

Ook dit jaar zal het landelijk bekende muziekspektakel worden gepresenteerd door Jan Smit. Eind juni start het evenement in Uden en toert door naar andere plaatsen. Voor het zover is strijden Nederlandse zangers en zangeressen om op het podium te mogen staan. De voorrondes zijn gestart en deze week neemt Hugo het op tegen collega-muzikant Priscilla Ophof. De uiteindelijke winnaar van de Strijd om het Muziekfeest verovert die felbegeerde plek op het Muziekfeest op het Plein. 

Zo kun jij stemmen deze week

Wil jij onze lokale zanger helpen naar de winst? Dan is jouw stem voor Hugo Beijeman deze week meer dan welkom. Download daarvoor eerst de gratis app NPO Sterren NL, ga naar de tab Appje en vul je gegevens in. 

Je kunt direct de Sterren NL App downloaden voor Apple via deze link en voor Android via deze link

Achter De Wolken Schijnt Altijd De Zon van Hugo Beijeman is te beluisteren op Spotify 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp