MANNENAVOND MET FAST X IN CINEMA GOUDA

Zin in een uitje met de mannen? Het theaterseizoen is bijna afgelopen, maar in de Cinema is ook veel leuks te doen! Het vervolg in de Fast & Furious films is bij uitstek een gezellige mannenavond uit met je vrienden, broers, vader, collega’s en buurmannen!

Over de film
In Fast X zijn we getuige van de laatste hoofdstukken van een van de populairste en meest legendarische filmfranchises ter wereld. Het is de tiende film in de onverwoestbare Fast & Furious-reeks, die inmiddels al in zijn derde decennium zit. Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In Fast X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro. Ze wisten toen niet dat Reyes’ zoon Dante (Jason Momoa, Aquaman) daarvan getuige was en de afgelopen twaalf jaar een plan heeft uitgedacht om Dom de ultieme prijs te laten betalen. Dante zal ervoor zorgen dat Doms familie over de hele wereld verspreid raakt, van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Nieuwe bondgenootschappen worden gesmeed en oude vijanden maken opnieuw hun opwachting. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn achtjarige zoon (Leo Abelo Perry, Black-ish) het uiteindelijke doel is van Dante’s wraak.

Wanneer
Woensdag 17 mei, vanaf 18.45 uur in Cinema Gouda. Met heerlijke verse spareribs van Gildeslager Van Sprang en uiteraard een koude Grolsch beugel*. Om 20.00 uur kun je vervolgens voldaan in de zaal plaatsnemen voor Fast X in 3D en het spectaculaire Dolby Atmos!
*De spareribs worden geserveerd met stokbrood en een salade. Voor een Grolsch beugel is er natuurlijk ook een alcoholvrij alternatief als dit gewenst is.

Meer info & tickets.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp