Inzamelingsactie voedselbank groot succes

De inzamelingsactie ten behoeve van de Voedselbank Gouda en omstreken in Bodegraven bij Jumbo Langerak Broekvelden en Raadhuisplein afgelopen vrijdag en zaterdag was een groot succes. De actie was speciaal gericht op onze inwoners, die door inflatie en financiële tegenslagen zijn gedwongen om op de armoedegrens te leven. De voedselbank helpt hen om door deze moeilijke periode heen te komen. Er is massaal en enthousiast gereageerd op deze inzamelingsactie. Aan het einde van de actieweek telde de Voedselbank 156 volle kratten levensmiddelen. Via de QR-code kwam € 222,00 aan giften binnen!
 

De Voedselbank in Bodegraven bedankt haar inwoners voor hun bijdrage, de fantastische ondersteuning van onze vrijwilligers en de medewerking van de Jumbo Langerak supermarktvestigingen. Dankzij de gulle donaties en vrijgevigheid van de gemeenschap kunnen we de mensen in nood blijven helpen en hen voorzien van de noodzakelijke voedselpakketten. Het succes van deze inzamelingsactie is een bewijs van de solidariteit en het medeleven dat in onze gemeenschap heerst. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op het leven van degenen die het het hardst nodig hebben.
 

De Voedselbank Gouda en omstreken blijft zich inzetten om de armoede te bestrijden en degenen te ondersteunen die het financieel moeilijk hebben. Dankzij de steun van de lokale bevolking en de inzet van vrijwilligers kunnen we deze belangrijke missie voortzetten.
 

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze inzamelingsactie. Samen zorgen we voor een gemeenschap waarin niemand honger hoeft te lijden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter