Gesprekken beoogde coalitie Zuid-Holland gaan door

Donderdag 13 april is Arie Slob begonnen aan zijn opdracht als informateur van Zuid-Holland. Onder zijn leiding zijn de onderhandelaars van de beoogde coalitie BBB, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA de afgelopen weken met elkaar aan de slag gegaan.

Informateur Arie Slob: “Na het voeren van individuele gesprekken met de beoogde coalitiefracties van BBB, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA zijn er inmiddels ook al een groot aantal gezamenlijke gesprekken gevoerd. Deze gesprekken verlopen in goede harmonie. In de komende weken krijgen deze gesprekken een vervolg. Zodra ik inhoudelijk iets kan melden, laat ik van mij horen. Tot die tijd ga ik weer samen met de partijen aan de slag en worden er geen mededelingen over de voortgang gedaan.”

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp