Filmavond: Amy

Donderdag 25 mei is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘Amy’. 

Het verhaal van zesvoudig Grammy-winnares Amy Winehouse, in haar eigen woorden. Aan de hand van nooit eerder vertoonde archiefbeelden en nooit eerder gehoorde nummers wordt een beeld geschetst van de wereld waarin we leven op een manier die maar weinig anderen kunnen.
Amy Winehouse zong vanuit haar hart en door haar muzikale talenten probeerde ze haar eigen problemen te analyseren. De combinatie van rauwe eerlijkheid en groot talent resulteerde in een aantal van de meest originele en geliefde nummers van onze moderne tijd.


Haar enorme succes had echter ook een keerzijde: een meedogenloze en overweldigende media-aandacht in combinatie met haar stormachtige relaties en wisselvallige levensstijl zorgden voor een tragische afloop van haar leven.


Concordia Filmavond begint donderdag 25 mei om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 9) zijn te bestellen via  www.theaterconcordia.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp