Dansgroep MOVE IT (Studio Forza) verovert de titel Nederlands Kampioen!

De dansgroep MOVE IT van Studio Forza heeft afgelopen zondag een geweldige prestatie geleverd door Nederlands kampioen te worden op de Dutch Dance Competitions in Nijkerk. De groep, bestaande uit negen getalenteerde dansers, liet een indrukwekkend optreden zien in de categorie Modern/jazz onder de 16 jaar.

Na twee succesvolle voorrondes stond MOVE IT al op de tweede plaats in de ranking. De dansers waren dan ook vol spanning en enthousiasme voor de finale. Maar eerst was het de beurt aan de groep JOY, die eveneens deel uitmaakt van Studio Forza. JOY maakte indruk op de jury met hun krachtige en synchrone dans, evenals het creatieve concept en de vloeiende overgangen. Hoewel ze net buiten de prijzen vielen, keerden ze trots en tevreden huiswaarts naar Bodegraven en Alphen aan den Rijn.

Vervolgens was het moment aangebroken voor MOVE IT om het podium te betreden. De dansers waren gedreven en vastberaden om een onvergetelijke prestatie neer te zetten. Ze werden geconfronteerd met sterke concurrentie, maar wisten zichzelf te overtreffen met een krachtig en dynamisch optreden. De choreografie van Fleur Kastelijn, die symboliseert hoe je bepaalde periodes in je leven achter je laat en opnieuw begint, werd zeer gewaardeerd door de jury. De dansers ontvingen lovende feedback voor hun mooie concept, sterke opbouw en expressieve uitvoering.
 

Als kroon op hun harde werk en toewijding behaalde MOVE IT de eerste plaats in hun categorie, waarmee ze zichzelf tot Nederlands kampioen kroonden. Het succes van de dansgroep is een testament aan hun talent, teamwork en de begeleiding van Studio Forza. Hoewel er nog één finalewedstrijd op de planning staat, is de focus van MOVE IT nu gericht op de eindvoorstelling die op 1 juli zal plaatsvinden.
 

Studio Forza is trots op de prestaties van MOVE IT en JOY, en zal hen blijven ondersteunen bij hun verdere dansavonturen. Met hun recente overwinning op het nationale kampioenschap hebben de dansers van MOVE IT bewezen dat ze tot de top van Nederland behoren. Ze hebben de vaardigheden, passie en vastberadenheid die nodig zijn om nog meer successen te behalen in de toekomst.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp