Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 2023!

Het wandelfeest van het jaar: de Avond4daagse! De inschrijving voor de Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk 2023 is inmiddels open. Deze editie van de Avond4daagse vindt plaats van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni 2023. Voor elke wandelaar is er een afstand, namelijk: 2, 5 of 10 km. De laatste editie liepen er ruim 700 mensen mee. Men genoot van de mooie routes en onderweg werden de deelnemers getrakteerd op wat lekkers door diverse sponsoren. De organisatie is alweer enkele maanden bezig om ook dit jaar weer mooie routes uit te zetten in de verschillende dorpskernen. Het zullen dus beslist weer vier mooie dagen worden. 

XS-route

Naast de gebruikelijke afstanden van 5 of 10 kilometer, die dagelijks gelopen kunnen worden, is er dit jaar ook weer de XS-route. Elke dag zal er een route van ongeveer 2 kilometer zijn voor de hele kleintjes, onze senioren en alles daar tussenin, voor een ieder waarvoor 5 kilometer net te ver is. 

Nieuw! Duo aanmelding

Kinderen (t/m 12 jaar) kunnen zich samen met een volwassene (18+) aanmelden voor een leuke korting! Dus mocht er twijfel zijn om deel te nemen is dit toch een mooie aanmoediging om dit jaar mee te doen.

Deelnemers kunnen naar de website  www.senw-br.nl/avond4daagse en vinden daar een link naar de online-inschrijving. Er is ook gedacht aan de wandelaars die graag mee willen doen maar niet iedere avond kunnen, er zijn namelijk ook dagkaarten beschikbaar! Kortom, er kan door iedereen worden deelgenomen, zowel individueel als duo of in groepsverband!

Programma

Dinsdag 6 juni: Reeuwijk-Brug 

Start/finish: Hockey Club Reeuwijk-Bodegraven (HCRB)

Woensdag 7 juni: Reeuwijk-Dorp

Start/finish: Voetbalvereniging RVC’33

Donderdag 8 juni: Driebruggen-Waarder

Start/finish: Voetbal Vereniging WDS

Vrijdag 9 juni: Bodegraven 

Start/finish: Raadhuisplein
 

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich online inschrijven voor dit wandelevenement in de regio. Deelname aan de Avond4daagse is € 6,50 voor vier avonden. Eén avond meewandelen is € 4,50 inclusief dag medaille. Meer informatie is te vinden op de website  www.senw-br.nl/avond4daagse

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp