Toertocht Hemelvaartsdag vanuit Groene Hart over de Veluwe naar Harderwijk

Op donderdag 18 mei a.s. kun je met de motor genieten van het mooie weer, geurige bloesems en prachtige wegen tijdens de Hemelvaartsrit. Jong of ervaren, buikschuiver of chopper, iedere motorrijder – met of zonder duo – kan meedoen aan deze 200 km lange motortoertocht.

De traditionele Hemelvaartsrit van de Boreftse Motorclub start in het dorpshuis Custwijc in Driebruggen en eindigt altijd ergens anders. Deze keer is dat in Harderwijk. Langs het water en door het bos, is ook deze tocht weer zeer afwisselend en uitdagend. Je kunt de toer individueel of als groep rijden. Of rijd je liever achter iemand aan? Vraag dan even bij de inschrijving of er een ervaren toerrijder beschikbaar is om bij aan te sluiten. Of geef aan dat je een motormaatje zoekt voor deze dag via ons Instagram account: @Boreftsemotorclub

Start Vertrek is vanaf Dorpshuis Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen. Inschrijving is tussen 9.30 en 12.00 uur. Kosten € 5,- per motor De route is alleen verkrijgbaar als gpx-bestand en kun je bij de inschrijving – terwijl je een kopje koffie drinkt – downloaden op je TomTom, Garmin of ander navigatiesysteem.

Wel rijden, maar niet op Hemelvaartsdag? De route kan ook toegestuurd worden, na betaling van 5 euro krijg je het gpx-bestand opgestuurd. Stuur dan een mail naar: wetsteijncorrie@gmail.com

Locatie Je vindt Dorpshuis Custwijc als volgt: route A12 Utrecht – Den Haag, afrit Nieuwerbrug/Driebruggen. Historie De Boreftse Motorclub, opgericht in 1974, is een gezellige club van circa zestig motorliefhebbers die uit de hele regio komen. Iedere 2e woensdag van de maand komen zij bij elkaar in de clublocatie Custwijc in Driebruggen. De leden vallen in alle leeftijdscategorieën (van 19 tot 79) en rijden op evenzoveel soorten motoren.

In de wintermaanden worden thema-avonden georganiseerd. Gedurende het seizoen (vanaf begin april) zijn er diverse toerevenementen en clubactiviteiten. De aftrap vindt plaats op 2e Paasdag met de Kaasstadrit, gevolgd door een rit op Hemelvaartsdag. Dit zijn open evenementen waar elke motorrijder voor kan inschrijven.

In clubverband vindt dit jaar met Pinksteren het traditionele kampeerweekeind plaats, deze keer gaat de club naar Drenthe. Daarnaast organiseren we voor de leden ook in het najaar een buitenlandweekeind naar Duitsland. Kijk ook eens op de website: www.boreftse-motorclub.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter