Samen met Love4yourcloset opent Stadskant op 13 mei haar deuren voor het preloved fashion event van Gouda!

Op deze zaterdag is Stadskant in Gouda omgetoverd tot een preloved fashion winkel en kan je heerlijk struinen tussen vintage, preloved en secondhand mode items. Of je nu op zoek bent naar een complete outfit, een bijzonder vintage item of dat ene designer stuk, tijdens dit event kan je naar hartenlust zoeken, vinden en passen.

Naast het shoppen is er ook ruimte voor diverse duurzame workshops. Zo kan je een retro vlaggenlijn (leren) haken, is er een kleurstylist aanwezig die je vertelt welke kleuren bij jou passen, kan je samen met de opruimcoach aan de slag met ‘de kunst van het vouwen’ of tover je tijdens de upcycle workshop een afgekeurd item om tot een leuke scrunchy. Daarnaast krijg je veel tips & trics om zo lang mogelijk met je kleding om te gaan.

Uitgeshopt? Neem dan plaats op het fijne buitenterras geniet van een lekker hapje en drankje.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp