NOSTALGISCHE REIS NAAR DE JAREN 40, 50 EN 60

‘Toen was geluk…’ is het nieuwe liedjesprogramma van The Bluebettes en staat bol van de nostalgie. ‘Toen was geluk…’ herbergt de mooiste liedjes uit de jaren ’40 t/m de jaren ’60. Heerlijk om bij weg te dromen, zachtjes mee te neuriën of uit volle borst mee te zingen.
 


Zowel Nederlandstalig als Engelstalig repertoire: van ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot het mooiste van Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink en van de vrolijke rock ‘n roll van The Beatles tot de mierzoete meerstemmigheid van The Everly Brothers. Hoewel de leden van The Bluebettes in de jaren ’70 en ’80 ter wereld kwamen, hebben ze een enorme voorliefde voor de muziek uit de tijd van hun ouders en zelfs grootouders. 


‘Toen was geluk…’ wordt gebracht et een flinke portie humor, enthousiasme, interactie en gezelligheid. Zak weg in het rode pluche en laat de herinneringen maar bovenkomen. Bovenal: liedjes die bij iedereen in de zaal een vertrouwd gevoel oproepen!

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie  www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

DONDERDAG 25 MEI

THE BLUEBETTES

GENRE: MUZIEK

AANVANG: 15.00 uur (LET OP: MATINEE)

ENTREE: € 21,00 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter