Gezellige ochtend tijdens Zeven Zussen ontbijt

Op donderdag 11 mei was het zover: Atlas, het langverwachte achtste deel van de populaire ‘Zeven Zussen’ serie van auteur Lucinda Riley, zag eindelijk het levenslicht. Om dit bijzondere moment te vieren, organiseerde Readshop Karssen donderdagmorgen een exclusief Zeven Zussen ontbijt in het sfeervolle Evertshuis. Meer dan 30 enthousiaste fans van deze boekenserie hadden de eer om als eersten het gloednieuwe boek Atlas in ontvangst te nemen.

De ochtend bracht een gezellige sfeer met zich mee, waarin de aanwezigen vol verwachting speculeerden over het verloop van het verhaal in Atlas. Er werden levendige gesprekken gevoerd over mogelijke wendingen en onthullingen in het leven van de zevende zus, en de spanning was duidelijk voelbaar in de zaal.
 

Naast de boeklancering bood de ochtend ook ruimte voor wat speelse competitie. Er werd een Zeven Zussen quiz georganiseerd, waarbij de deelnemers hun kennis over de boeken van de serie en over Lucinda Riley zelf konden testen. De vragen waren uitdagend en zorgden voor de nodige breinbrekers. De uiteindelijke winnaar van de quiz werd gekroond tot de ultieme Zeven Zussen kenner van Bodegraven en omstreken, en ontving een welverdiende boekenbon als prijs.


 

Als blijk van waardering ontvingen alle aanwezigen een goodiebag gevuld met leuke verrassingen. Deze goodiebags waren samengesteld door lokale ondernemers uit de Prins Hendrikstraat en een aantal leveranciers van de Readshop. Het gebaar van deze betrokken bedrijven werd zeer gewaardeerd door de fans, die met een tas vol goodies huiswaarts keerden.
 

Het Zeven Zussen ontbijt was een succesvolle en plezierige ochtend voor alle aanwezigen. Het boek Atlas is met open armen ontvangen en zal ongetwijfeld vele lezers in zijn greep houden. De fans kunnen nu volop genieten van het nieuwste hoofdstuk in de intrigerende reis van de zussen. Met de belofte van nieuwe avonturen en onthullingen, blijft de ‘Zeven Zussen’ serie haar lezers betoveren en verrassen.
 

Voor degenen die nog niet aan deze meeslepende reeks zijn begonnen, wacht er een prachtige literaire ontdekkingsreis vol emotie, geschiedenis en familiegeheimen. Stap in de wereld van de zussen en laat je meevoeren door het verhaal dat de harten van miljoenen lezers wereldwijd heeft veroverd.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp