Dramatische mysterieuze film “Where the Crawdads Sing”

Naar de internationale bestseller van Delia Owens, het meest gelezen boek van 2022: “Daar waar de rivierkreeften zingen.” Op vrijdag 26 mei is de film “Where The Crawdads Sing” te zien in het Evertshuis. Na de bestseller komt er nu een meeslepende, mysterieuze film. Where the Crawdads Sing vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina.

Door de geruchten over het ‘moerasmeisje’ die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

VRIJDAG 26 MEI 2023

WHERE THE CRAWDADS SING

GENRE: FILM

AANVANG: 20.00 uur

ENTREE: € 10,00 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp