VSTS organiseert voor de 22e keer het succesvolle bedrijvenvolleybaltoernooi

Volleybalvereniging VSTS is verheugd om de komende editie van haar zeer succesvolle bedrijvenvolleybaltoernooi aan te kondigen. Voor de 22e keer op rij brengt dit spannende evenement teams van verschillende bedrijven samen in een competitieve en tegelijkertijd vriendelijke sfeer.
 

Markeer donderdag 1 juni 2023 in uw agenda, want het toernooi vindt plaats in de Sporthoeve in Bodegraven, vanaf 19.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 85,- per team. Zoals ieder jaar wordt het inschrijfgeld gebruikt om de zaalhuur, prijzen, hapjes tijdens de borrel en de gezelligheid rondom het toernooi te bekostigen. De nadruk ligt zoals gebruikelijk op de gezelligheid! Het is een recreatief toernooi in de categorie Gemengd, wat betekent dat er minimaal één dame in het veld moet staan. Onze vereniging zorgt voor scheidsrechters en tellers, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.
 

Om deel te nemen, kunt u zich vóór 19 mei 2023 aanmelden door een e-mail te sturen naar bedrijventoernooi@vsts.nl. Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website www.vsts.nl.


We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 1 juni! Het belooft weer een geweldig toernooi te worden vol sportieve uitdaging en gezelligheid.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp