S&W zoekt Buurtsportcoach jongeren

Wil je een afwisselende, leuke en sportieve baan? Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk is per direct opzoek naar een Buurtsportcoach gericht op jongeren! Als Buurtsportcoach zet jij je in om zoveel mogelijk jongeren in beweging te krijgen. Dit doe je door het ondersteunen van sport- en beweegaanbieders en werk je samen met andere relevante partners binnen het netwerk.

Vanaf het moment dat jij deze functie gaat invullen zal er meer aandacht uitgaan naar deze doelgroep. Aan jou de taak en uitdaging om deze doelgroep binnen de gemeente te gaan vinden, op de juiste manier aan te spreken en aan te zetten om meer te gaan sporten en bewegen.

Je legt verbindingen tussen verschillende partijen en je speelt in op trends en mogelijkheden voor deze doelgroep. Ook ben je betrokken bij diverse evenementen en zet je zelf nieuwe projecten op. Met als doel: zoveel mogelijk jongeren uit Bodegraven-Reeuwijk in beweging te krijgen. Naast je eigen doelgroep, ondersteun jij ook je collega buurtsportcoaches bij beweegprojecten voor andere doelgroepen.

Wat zijn de kenmerken die wij zoeken in jou als Buurtsportcoach?

Sportief
Teamplayer
Affiniteit met jongeren (12 – 21 jaar)
Zelfstandig kunnen werken
Verbinder / netwerker
Aanpakker en het zien van nieuwe kansen en mogelijkheden
Organisatorisch vermogen
Gezonde lifestyle
Flexibel (Je werkt ook wel eens avonden en weekenden)
Gezellig / sociaal
Creatief en denken in oplossingen
HBO werk- en denkniveau
Eerdere werkervaring met deze doelgroep of als Buurtsportcoach
Het team

Sport en Welzijn is een binnen- en buitensportaccommodatie exploitant in Bodegraven-Reeuwijk en wij werken vanuit Het Evertshuis in Bodegraven. Samen met de Buurtsportcoaches vormt dit een klein en gezellig team. Met je collega buurtsportcoaches werk je samen aan uiteenlopende projecten gericht op sport en bewegen voor onder andere kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Met als doel om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen. Sinds 2022 is Bodegraven-Reeuwijk ook JOGG gemeente, waar Sport en Welzijn de regisserende rol in heeft. Ook coördineren de Buurtsportcoaches het sport- en preventieakkoord.

Wat bieden wij?

Wij hebben per direct 20 – 36 uur per week beschikbaar voor deze Buurtsportcoach functie. Bij goed functioneren is er zicht op verlenging van contract. Salariëring gebeurt aan de hand van ervaring en volgens de CAO Sport (schaal 6/7).

Kom jij ons gezellige team versterken?

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp