Sterrenplan ZWEMBOOST

De zomer staat weer voor de deur en dat is een periode waarin er veel wordt gezwommen, en we willen allemaal dat dat op een veilige manier gebeurt. BZ&PC biedt daarom de Sterrenplan ZWEMBOOST weer aan.

De ZWEMBOOSTt is een korte cursus van 7 lessen en is bedoeld voor kinderen tot 10 jaar die net hun diploma A hebben, of voor kinderen die hun zwemvaardigheid wel een boost kan gebruiken. In deze 7 lessen worden op een speelse manier de zwemslagen herhaald en wordt er geoefend met onderwaterzwemmen, duiken, etc. Hierdoor verbetert de zwemvaardigheid en worden de kinderen sterker waardoor ze veiliger zijn in het water.

Door de prijs laag (€ 15 euro totaal) laag te houden is het voor zo’n groot mogelijke doelgroep bereikbaar.

De lessen zijn op zaterdag van 12.15uur tot 13.00uur. De eerste les start op zaterdag 13 mei 2023. Later starten? Dat kan uiteraard ook.

Aanmelden, meer informatie of vragen? Stuur een e-mail naar: sterrenplan@bzpc-bodegraven.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp