Inzamelingsactie voor de Voedselbank bij Jumbo Langerak in Bodegraven

Op  vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei organiseert de Voedselbank in de Bodegraafse vestigingen van Jumbo een inzamelingsactie. Deze actie is nodig, omdat de houdbare levensmiddelen moeten worden aangevuld. Het beroep op de Voedselbank neemt toe, doordat de kosten van levensonderhoud inflatie zo sterk stijgen. Hierdoor komen gezinnen in financiële problemen en  leven gedwongen op de armoedegrens. Sommige kinderen gaan zonder ontbijt naar school. De voedselbank helpt deze gezinnen om door de moeilijke periode heen te komen. 


De Jumbo helpt de voedselbank actief mee om de voorraden weer aan te vullen. De klant krijgt een briefje, waarop de houdbare artikelen staan, die noodzakelijkerwijs in het voedselpakket horen. Denk daarbij aan rijst, macaroni, volkorenbiscuit, thee, shampoo, douchegel, wasmiddel, groente- en vis in blik, partjes perzik etc. De vrijwilligers van de voedselbank nemen op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei graag de aankopen achter de kassa in ontvangst. Deze inzamelingsactie wordt gehouden bij Jumbo Langerak Raadhuisplein en Jumbo Langerak Broekvelden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp