Freek de Jonge in Cinema Gouda

Tijdens de lockdowns trok Hella zich terug in haar atelier om een oude liefde op te pakken: het schilderen. Wat ooit op de Rietveldacademie was misgegaan, is in twee jaar opgebloeid tot een een eigen stijl met persoonlijke verhalen. Dagelijkse wandelingen, met haar man Freek, over de Joodse Begraafplaats die op 200 meter van het Atelier ligt, voorzien dit verhaal van een verrassende context.

Onder regie van haar man Freek de Jonge is haar proces vastgelegd in een prachtige documentaire: Het Atelier. Ter promotie komen Hella én Freek op zondag 14 mei naar Cinema Gouda voor een unieke kans om samen de documentaire te bekijken en na afloop vragen te beantwoorden uit het publiek.

Tevens zal de korte prijswinnende animatiefilm: Die Ene (regie: Silvester Zwaneveld) te zien zijn voorafgaand aan de documentaire. Deze animatiefilm zal verder geen vertoning krijgen in Cinema Gouda.

freek hella diewertje atelier.jpg

Programma:

15.00 uur – Korte prijswinnende animatiefilm: Die Ene (Regie: Silvester Zwaneveld)
15:10 uur – Documentaire ‘Het Atelier’ (Regie: Freek de Jonge)
16:30 uur – Q&A met Hella en Freek de Jonge
17:00 uur – einde

De premiere is op zondag 14 mei om 15:00 te zien in Cinema Gouda.
Zie voor meer info en tickets.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp