De Houtmansplantsoenconcerten komen er weer aan

Sinds 1993 organiseert de Stichting Evenementen Gouda iedere zondag in de zomermaanden de Houtmansplantsoenconcerten. Concerten in de monumentale muziektent in het Goudse Houtmansplantsoen. Doel hiervan is een bijdrage te leveren aan een rijk cultureel leven in de stad Gouda en ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma van klassiek tot hedendaags. Sjors van der Panne opent de concertreeks op zondag 25 juni.

Verder staan onder meer op het programma optredenss van Decadentia (2 juli), Simone and Friends (9 juli), The Flageolettes (16 juli), Windfall (23 juli), The Red Strats (30 juli), Legiana Collective (6 augustus), The Wieners (13 augustus), The Balcony Players (20 augustus). De serie concerten wordt afgesloten door The Wanderers op 27 augustus 2023.

Locatie

Houtmanplantsoen van 14:00 uur tot rond 16:00 uur. Het plantsoen is gelegen aan de Fluwelensingel. Parkeren kan op Klein Amerika. (op zondag gratis).

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp